Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah bant görmek

Rüyada siyah bant görmek

Rüyada siyah bant görmek çıkar için insanlara zulmetmeye, bazı operasyonlar geçireceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulur.

Rüyada siyah bant gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada siyah bant görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına alamet eder.

Rüyada kaset bandı görmek büyük bir ikilemde kalacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine delalet eder.

Rüyada koşu bandında koşmak hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına inanılır.

Rüyada para bandı görmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işarettir.

Rüyada yapıştırıcı bant görmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yara bandı almak büyük adımlar atacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine delalet eder.

Rüyada saç bandı takmak uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada bantlı para görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments