Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaptığın işi görmek

Rüyada yaptığın işi görmek

Rüyada yaptığın işi görmek ikili ilişkilerde pürüzler çıkacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine rivayet eder.

Rüyada yaptığın işi gördüyseniz:

  • Evinizi, bazı gayrimenkullerinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konular hızlanıyor.

Rüyada başkasını işerken görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir iş yerine taşınmak hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada zor bir işi başarmak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi görmek işinin başına geçeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada arkasından iş çevirmek lüks, konfor içinde olacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, helal lokma yiyeceğine inanılır.

Rüyada çalıştığın işyerini görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada işin olduğunu görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hastalıklarının iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşı görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments