Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iş sözleşmesi görmek

Rüyada iş sözleşmesi görmek

Rüyada iş sözleşmesi görmek çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada iş sözleşmesi gördüyseniz:

  • Beklemenin size hiçbir yararı olmayacak.

Rüyada iş sözleşmesi görmek eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, büyük mutluluk duyulacağına işaret eder.

Rüyada iş sözleşmesi imzalamak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş sözleşmesi yapmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada sözleşme görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, gönlünce harcama yapmasına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sözleşme imzalamak sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sözleşme yapmak çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, engel teşkil edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada eski işine girmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yanlış bir karar verileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada işyeri soyulduğunu görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments