Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkasından iş çevirmek

Rüyada arkasından iş çevirmek

Rüyada arkasından iş çevirmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, hastalıkların sona ereceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine alamet eder.

Rüyada arkasından iş çevirmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada arkasından iş çevirmek sahip olduklarının da çoğalacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına delalet eder.

Rüyada iş çevirmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına tabir olunur.

Rüyada arkadan iş çevirmek gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesbih çevirmek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, kişinin her işi severek yapacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada pedal çevirmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, şansının yaver gideceğine, kazançta zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada altını paraya çevirmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına inanılır.

Rüyada verilen parayı geri çevirmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına işaret eder.

Rüyada kına çevirmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments