Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını işerken görmek

Rüyada başkasını işerken görmek

Rüyada başkasını işerken görmek üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, kırılacağına, ömrünün uzun olacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada başkasını işerken gördüyseniz:

  • Tepki veya cevaplarını dikkatli oluşturmanız gerekiyor.

Rüyada iş elbisesi görmek ruhen rahatlığa erileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bir işin olduğunu görmek bütçesinin daralacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yoksulluğa delalet etmektedir.

Rüyada iş görüşmesine gittiğini görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada suç işlerken yakalanmak kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret eder.

Rüyada bir işe başladığını görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş tulumu görmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına delalet eder.

Rüyada eski iş patronunu görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada azar işittiğini görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments