Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işin olduğunu görmek

Rüyada işin olduğunu görmek

Rüyada işin olduğunu görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, tecrübe sahibi olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işin olduğunu gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda beklenmedik ilerlemeler yaşanabilir.

Rüyada iyi bir iş sahibi olmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, kısa bir süre öncesine kadar hayal ettiği ne varsa hepsini yaşayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada iş sahibini görmek rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yeni bir işe girmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinden birinin öldüğünü görmek artık rahat bir nefes alacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada iş başvuru formu görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada iş teklifini reddetmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, ağlayacağına, strese gireceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada işyerinde ekmek görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, layık olduklarına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada işyerinde temizlik yapmak rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments