Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaprak sarması yapmak

Rüyada yaprak sarması yapmak

Rüyada yaprak sarması yapmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük bir sorun oluşacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, kazançta zarar edeceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet eder.

Rüyada yaprak sarması yapmak gördüyseniz:

  • Neşeniz yerinde görünüyor.

Rüyada yaprak sarması yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine tabir olunur.

Rüyada yaprak sarma yapmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir tencere yaprak sarması görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada etli yaprak sarması görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil yaprak sarması görmek sorunların aşılacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına yorulur.

Rüyada yaprak sarması sarmak yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaprak sarma yemek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların tamamen biteceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarma yaprağı görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, düşmanını alt edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments