Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış telefon görmek

Rüyada yanmış telefon görmek

Rüyada yanmış telefon görmek zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yanmış telefon gördüyseniz:

  • Bazılarınız ilk bakışta olumsuz gibi gözüken veya hoş karşılanmayan bir ilişkinin içine girecekler.

Rüyada yanmış telefon görmek sağlık ve şifa bulacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada telefonun yanmasını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış fare görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Rüyada yanmış kıyafet görmek uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine işarettir.

Rüyada yanmış perde görmek canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış ekmek görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, heveslerin söneceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet eder.

Rüyada yanyana namaz kılmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments