Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefonun yanmasını görmek

Rüyada telefonun yanmasını görmek

Rüyada telefonun yanmasını görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, haneye dertlerin gireceğine , ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada telefonun yanmasını gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızın veya kontaklarınızın üzerinden geçip ilerlemelisiniz.

Rüyada telefonun yanmasını görmek daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış telefon görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yanmış cenaze görmek deneyim kazanacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, bir konuda destek alacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış mum görmek mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, ömrünün de uzun olacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış çanta görmek ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanmış gemi görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elbisenin yanması görmek anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments