Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış perde görmek

Rüyada yanmış perde görmek

Rüyada yanmış perde görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış perde gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşam tarzınızda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada perde yanması görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yanmış perde görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, canlanacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı tül perde görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül perde astığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz perde görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada koyu renk perde görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına tabir olunur.

Rüyada lila rengi perde görmek sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, işlerinin aksayacağına delalettir.

Rüyada perde kaldırmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments