Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış fare görmek

Rüyada yanmış fare görmek

Rüyada yanmış fare görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, lüks şekilde yaşayacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış fare gördüyseniz:

  • Size farklı fırsatlar sunabilecek kültürleri, yaşam tarzlarını veya yerleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada yanmış fare görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yan bakmak bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış bebek görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, daha fazla para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış kibrit görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla yan yana oturmak yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet eder.

Rüyada dağın yanmasını görmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada ölmüş annenin yanına yatmak hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, parasının ve malının da artacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına inanılır.

Rüyada yanmış hayvan görmek zahmete düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments