Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde yanması görmek

Rüyada perde yanması görmek

Rüyada perde yanması görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada perde yanması gördüyseniz:

  • Başka kişilerin borç alacak işlerine dahil olmamanızda fayda var.

Rüyada perde yanması görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, onların kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış perde görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına delalettir.

Rüyada beyaz perde taktığını görmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada perdesiz ev görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, büyük düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde almak kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada pencerede beyaz perde görmek tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Rüyada eve perde diktirmek bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski tül perde görmek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments