Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış parmak görmek

Rüyada yanmış parmak görmek

Rüyada yanmış parmak görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, kendisini çaresiz hissedeceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış parmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar duygularınızı sakladığınız sürece lehinize gelişebilir.

Rüyada yanmış parmak görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına işarettir.

Rüyada yanmış kek görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, rızkının da genişleyeceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanyana olmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada ölü yanına yatmak mutlu olacağı mesajlar geleceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına delalet eder.

Rüyada yanmış kafa görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, yeni bir sayfa açacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek şansın ve kısmetin de açık olacağına, malının da hiç olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Rüyada araba yanmış görmek barış için adım atacağına, bol muhabbette olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sorunlarını çözebileceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments