Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış kafa görmek

Rüyada yanmış kafa görmek

Rüyada yanmış kafa görmek rüyasında salatalık toplayan kişi kadın ise, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış kafa gördüyseniz:

  • Ortam değişiklik gerektiriyor.

Rüyada yanmış kafa görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin yanına gitmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin yanına gitmek hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek yan yana oturmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada yanına oturmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, çekilen acıların unutulacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış el görmek yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle yan yana yatmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yanmış yüzük görmek hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, kurtuluşa ereceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments