Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü yanına yatmak

Rüyada ölü yanına yatmak

Rüyada ölü yanına yatmak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yanına yatmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki dikkatsiz kimseler size ait bazı şeyleri kırıp dökebilecekleri gibi size fiziksel zararlar da verebilirler.

Rüyada ölü birinin yanına yatmak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü yanına yatmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle yan yana yatmak yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin yanına yatmak keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş annenin yanına yatmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mezarın yanına yatmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak dileklerin yerine geleceğine, borçların biteceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanına yatmak hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments