Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmayan soba görmek

Rüyada yanmayan soba görmek

Rüyada yanmayan soba görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, kazancınızın artacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada yanmayan soba gördüyseniz:

  • Dikkatli bir gözlemci olmakta fayda var.

Rüyada yanmayan soba görmek para sahibi olacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulur.

Rüyada ateş soba görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada soba yakan birini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sobanın içinde kül görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada banyo sobası görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sobalık odun görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, karlı işler yapacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada sobaya dokunmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan sobaya odun atmak ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, zamandan da kar edeceğine, dileklerin yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gürkan_da.xx

rüyamda evimizdeki her odada kurulu soba gördüm.tek tek sobaları yakmaya başladım.ayakkabı dolabının yanına yığılmış birsürü kömür poşeti kuru odun vardı.onları taşıyorum odun atıyorum onları kağıtla tutuşturdum sonra kürek kürek kömürle doldurdum sobayı.evin odalarını gezip gezip odun kömür attım hep