Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademcik aldırmak

Rüyada bademcik aldırmak

Rüyada bademcik aldırmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada bademcik aldırmak gördüyseniz:

  • Soğukkanlılığı elden bırakmayın.

Rüyada bademcikleri aldırmak hayatını sürdürmekte zorlanacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada bademcik aldırmak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bademcik almak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına inanılır.

Rüyada bademcik şişmesi görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada birine abdest aldırmak duaların Allah katında karşılığını bulacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments