Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademcikleri aldırmak

Rüyada bademcikleri aldırmak

Rüyada bademcikleri aldırmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, verilen kararların geri çekileceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada bademcikleri aldırmak gördüyseniz:

  • Yaşam biçiminizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada bademcik aldırmak başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada bademcikleri aldırmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına inanılır.

Rüyada bademcik şişmesi görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada bademcik almak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikiş aldırmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments