Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tatsızlıklar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bademciğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Baskı altında dağılmamaya veya çok fazla şey üstlenmemeye çalışmalısınız.

Rüyada bademciğinin şiştiğini görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet eder.

Rüyada bademcik şişmesi görmek eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bademcik aldırmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bademcikleri aldırmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada bademcik ameliyatı olmak kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına rivayet eder.

Rüyada bademcik almak hayattan elini eteğini çekeceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bademcik ameliyatı olduğunu görmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine yorulur.

Rüyada kebab şişi görmek çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments