Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış at görmek

Rüyada yanmış at görmek

Rüyada yanmış at görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, bereketin artacağına inanılır.

Rüyada yanmış at gördüyseniz:

  • Öyleki elinizdeki herşey değerini yitiriyor ya da elinizi attığınız her iş tersine gidiyormuş gibi geliyor.

Rüyada yanmış at görmek girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmış yılan görmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine işaret eder.

Rüyada güneşle ayı yanyana görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı yanmış görmek yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanmış altın görmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanmış elbise görmek para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış nohut görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, ümitlerinin son bulacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, içinin de rahat edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments