Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış yılan görmek

Rüyada yanmış yılan görmek

Rüyada yanmış yılan görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, büyük bir karar verileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ticarette ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış yılan gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme niyetinizin maddi boyutu olabilir.

Rüyada yanmış yılan görmek geçiminin yerinde olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana gelmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşya yanması görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin yanmasını görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine işarettir.

Rüyada yanmış cenaze görmek geniş bir rızka kavuşacağına, kazancının çok düşeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış kedi görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına işarettir.

Rüyada bir erkekle yan yana uyumak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanmış görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, tecrübe sahibi olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments