Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış nohut görmek

Rüyada yanmış nohut görmek

Rüyada yanmış nohut görmek bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yanmış nohut gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada yanmış nohut görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, ticaretinin genişleyeceğine delalet eder.

Rüyada nohut elemek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna işaret eder.

Rüyada ekili nohut görmek yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, buna rağmen kazanç getireceğine işarettir.

Rüyada tencerede nohut görmek iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nohut kusmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına delalettir.

Rüyada nohut yemeği ikram etmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Rüyada nohutlu bulgur pilavı görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlada nohut toplamak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments