Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etin yağını görmek

Rüyada etin yağını görmek

Rüyada etin yağını görmek aile hayatında sevinileceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada etin yağını gördüyseniz:

  • Çevrenizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler fiziksel, maddi ya da entellektüel anlamda daha gelişmiş bir geleceğin kapılarını açabilir.

Rüyada et yağı görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada etin yağını görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulur.

Rüyada gül yağı sürmek onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, onu cesaretlendireceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar yağıyor görmek yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada ayçiçeği yağı görmek gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada badem yağı görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan yağı görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada yağmur yağıp sel olduğunu görmek sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments