Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmayan çakmak görmek

Rüyada yanmayan çakmak görmek

Rüyada yanmayan çakmak görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, rakiplerine büyük fark atacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yanmayan çakmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere bir süredir ne istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatıyorsunuz.

Rüyada yanmayan çakmak görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine alamet eder.

Rüyada çakmak çalmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, başarılarının düşeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara ve çakmak büyük tartışmalar yaşayacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, darp edileceğine delalet eder.

Rüyada çakmak yaktığını görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, zorlukların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta çakmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, gelirinin artacağına delalettir.

Rüyada şimşek çakmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada çakmak istemek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, hayallerinin söneceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nal çakmak onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments