Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yumurta çakmak

Rüyada yumurta çakmak

Rüyada yumurta çakmak uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, kazancının da azalacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta çakmak gördüyseniz:

  • Sosyal hayatınız için çok iyi olacak.

Rüyada yumurta çakmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada çakmak taşı görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çakmak satmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, tabiri caizse can bulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine rivayet eder.

Rüyada çekiç çakmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çakmakla sigara yakmak ona dört elle gönülden bağlanacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada çakmak ve sigara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine rivayet eder.

Rüyada sarı çakmak görmek elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalet eder.

Rüyada çakmak gazı görmek bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments