Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak çalmak

Rüyada çakmak çalmak

Rüyada çakmak çalmak çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmak çalmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız istendiği gibi yürümeyebilir.

Rüyada çakmak çalmak çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada tahta çakmak görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada demir çakmak daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çakmakla ocak yakmak işlerin ve düzenin bozulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gümüş çakmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına rivayet eder.

Rüyada yere kazık çakmak hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, çok günah işleyeceğine delalettir.

Rüyada altın çakmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, geçim derdi çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çakmaklar görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, trend olan bir markanın başına geçileceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments