Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çakmak yaktığını görmek

Rüyada çakmak yaktığını görmek

Rüyada çakmak yaktığını görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, ticarette başarılı olacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada çakmak yaktığını gördüyseniz:

  • Olaylara getirdiğiniz çözümler diğerlerini etkilemenizi sağlayacak gibi görünüyor.

Rüyada birinden çakmak istemek çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada mavi çakmak görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, adeta sinirden küplere bineceğine delalet eder.

Rüyada gümüş çakmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine yorulur.

Rüyada vida çakmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, saygın biri olacağına işaret eder.

Rüyada çakmak toplamak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kalkınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanmayan çakmak görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çakmak aldığını görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yumurta çakmak alım gücünün artmasına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments