Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek

Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek

Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız seçimler herkesi memnun etmese de, seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla adam öldürmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yanlışlıkla köpek öldürmek uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla balık öldürmek neşeli zamanların yaşanacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek huzurlu ve mutlu olunacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla birini öldürmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kediyi yanlışlıkla öldürmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla hayvan öldürmek herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ailesinden hayır göreceğine, işinde uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla kedi öldürmek hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments