Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çorap giydiğini görmek

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek güzel günlerin geleceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, hastalıklarının son bulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Rüyada mavi çorap giydiğini gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu ya da durumu tamamıyla değiştirebilecek güce sahipsiniz.

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulur.

Rüyada mavi çorap giydirmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına inanılır.

Rüyada mavi renk çorap görmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, önemli bir makama terfi alacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli çorap görmek ticarette yol katedeceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada mavi renk bebek çorabı görmek emellere ulaşılacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada mavi bebek çorabı görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi çorap almak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments