Rüyada yanık mum görmek

Rüyada yanık mum görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, kazancının ilk önce azalacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yanık mum gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada yanık mum görmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına inanılır.

Rüyada elinde mum tutmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada erimiş mum görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza işarettir.

Rüyada mumun söndüğünü görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, işyerini kapatacağına alamet eder.

Rüyada pastaya mum dikmek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eriyen mum görmek helal rızık elde edeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada doğum günü mumu görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada siyah mum görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top