Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık börek görmek

Rüyada yanık börek görmek

Rüyada yanık börek görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, durumunuzun iyileşeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına inanılır.

Rüyada yanık börek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken işlerimiz veya altından kalkılmakta zorlanılabilecek sorumluluklarımız var.

Rüyada yanık börek görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ucu yanık para görmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık kedi görmek istediği başarıyı göstereceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet eder.

Rüyada yanık kokusu almak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık etek görmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, gelirinin daimi olacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yanık el görmek bütçesinin genişleyeceğine, zahmete ve meşakkate düşeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yanık para görmek insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, bir takım sorunlar çıkacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanık sütlaç görmek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments