Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık para görmek

Rüyada yanık para görmek

Rüyada yanık para görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, itibarın sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanık para gördüyseniz:

  • Akaşam doğru üzerinize bir tembellik çökebilir.

Rüyada yanık kağıt para görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına tabir olunur.

Rüyada ucu yanık para görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada yanık para görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünü yanık görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine tabir olunur.

Rüyada yanık pantolon görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet eder.

Rüyada yüzde yanık görmek endişelerini silip atacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada yanık yufka görmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına alamet eder.

Rüyada yanık patates görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments