Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangının söndüğünü görmek

Rüyada yangının söndüğünü görmek

Rüyada yangının söndüğünü görmek geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, adımlarını daha sağlam atacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangının söndüğünü gördüyseniz:

  • Güçlü bir kişiliğiniz, insanlara yaptırım sağlayan bir yeteneğiniz var.

Rüyada evdeki yangını söndürmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hortumla yangın söndürmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, en küçük sorunda parlayacağına tabir olunur.

Rüyada orman yangın söndürmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangının söndürüldüğünü görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bir daha kopmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndürmek sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın söndürmeye çalışmak sorumluluk alacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada ev yangını söndürmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments