Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın söndürme tüpü görmek

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, halinin iyi olduğuna, parasal olarak genişliğe çıkılacağına delalettir.

Rüyada yangın söndürme tüpü gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla biraraya gelebilir veya karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına alamet eder.

Rüyada yanan tüpü söndürmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine inanılır.

Rüyada tüpü söndürmek yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek işe gösterilen ilginin artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yangın söndüğünü görmek işlerin yoluna gideceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına alamet eder.

Rüyada hortumla yangın söndürmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yanan yangını söndürmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük yangın söndürmek hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments