Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orman yangını söndürmek

Rüyada orman yangını söndürmek

Rüyada orman yangını söndürmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kişinin yasa düşeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada orman yangını söndürmek gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Rüyada orman yangını söndürmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada orman yangınını söndürmek işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine işarettir.

Rüyada orman yangın söndürmek bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına inanılır.

Rüyada yangın görüp söndürmek hayatının daha kolay olacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada evdeki yangını söndürmek keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada yangın söndürme tüpü görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, eline para geçeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangını suyla söndürmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına inanılır.

Rüyada yangın söndürdüğünü görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments