Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem kabuğu görmek

Rüyada badem kabuğu görmek

Rüyada badem kabuğu görmek ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Rüyada badem kabuğu gördüyseniz:

  • Fazla derinlemesine bilmediğiniz konularda iddalı olmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kabuklu badem yemek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada kabuksuz badem görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada badem kabuğu görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Rüyada kabuklu badem görmek bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, başarıların çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kabuklu badem toplamak güzel bir yola çıkılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, ruhsal korkularından da arınacağına yorulur.

Rüyada kuru badem kırmak evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem satın almak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına rivayet eder.

Rüyada badem dikmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, ailesini utandırmayacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments