Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuksuz badem görmek

Rüyada kabuksuz badem görmek

Rüyada kabuksuz badem görmek durgun giden işlerin açılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, sevap işlemek için uğraşacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabuksuz badem gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri kendi çevrenizde bulundurmalısınız, çıkabilecek soğukluk sizi çok fazla üzebilir.

Rüyada kabuklu badem yemek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabuklu badem görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına rivayet eder.

Rüyada kabuklu badem toplamak tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada badem kabuğu görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına delalettir.

Rüyada kabuksuz badem görmek hem de para kaybettireceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kavrulmuş badem yemek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına rivayet eder.

Rüyada badem ve fındık görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına delalettir.

Rüyada badem fidesi görmek hastalığını yenmeyi başaracağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments