Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabuklu badem görmek

Rüyada kabuklu badem görmek

Rüyada kabuklu badem görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalettir.

Rüyada kabuklu badem gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada badem kabuğu görmek uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, zafer elde edileceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu badem görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına alamet eder.

Rüyada kabuksuz badem görmek küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine işarettir.

Rüyada kabuklu badem yemek ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabuklu badem toplamak yüzünün her daim güleceğine, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada badem şekeri yemek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine işarettir.

Rüyada badem almak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, buna rağmen kazanç getireceğine, elinize para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada yaş badem görmek yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments