Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada badem dikmek

Rüyada badem dikmek

Rüyada badem dikmek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada badem dikmek gördüyseniz:

  • Aşk, iş, sağlık alanlarında türlü fırsat, olanak veya şans yüzünü gösterecek.

Rüyada badem ağacı dikmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada badem dikmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada çiçek açmış badem ağacı görmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuru badem kırmak rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine delalettir.

Rüyada kabuklu badem toplamak tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, en küçük sorunda parlayacağına işaret eder.

Rüyada badem şekeri yediğini görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, doğru işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu badem görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada kabuksuz badem görmek gönlünce bir yaşamı olacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments