Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangindan birini kurtarmak

Rüyada yangindan birini kurtarmak

Rüyada yangindan birini kurtarmak eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangindan birini kurtarmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada yangindan birini kurtarmak zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada yangindan insan kurtarmak kendini toparlayamayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanın yanına geldiğini görmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çantanın yanmasını görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün yanına gitmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, dünyasının bir anda değişeceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine delalet eder.

Rüyada otların yanmasını görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments