Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, planlı ve programlı davranacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda değişiklik yapma ihtiyacı doğabilir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yan yana yatmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına inanılır.

Rüyada biriyle yan yana yatmak kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle yan yana yatmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkek yan yana yatmak zorlanacağına, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüyle yan yana yatmak kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments