Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çantanın yanmasını görmek

Rüyada çantanın yanmasını görmek

Rüyada çantanın yanmasını görmek maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına alamet etmektedir.

Rüyada çantanın yanmasını gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada yanmış çanta görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada çantanın yanmasını görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, bol kazanç getireceğine, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada biriyle yan yana uzanmak eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hayal kırıklığı yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada telefonun yanmasını görmek en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el yanması görmek kazancını artıracağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanına yatmak hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon yanması görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, aradığı kişiyi bulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına işaret eder.

Rüyada yan flüt görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments