Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yangın görmek

Rüyada mezarlıkta yangın görmek

Rüyada mezarlıkta yangın görmek kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, üzüntülerin gideceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlıkta yangın gördüyseniz:

  • Sizi sınırlayan şeyler veya kişiler var.

Rüyada mezarlıkta yangın görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, başarılarının tadına varacağına delalettir.

Rüyada mezarlık yangını görmek çok sevileceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine delalet eder.

Rüyada mezarda yangın görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangın alarmı duymak yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına delalet eder.

Rüyada samanlık yangını görmek sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada okulda yangın çıktığını görmek üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatıda yangın görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yangın çıkartmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, büyük bir ikilemde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments