Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem ve yangın görmek

Rüyada deprem ve yangın görmek

Rüyada deprem ve yangın görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deprem ve yangın gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri veya ailenizi ihmal etmemeniz gerekiyor.

Rüyada yangın ve deprem görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın deprem görmek ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem ve yangın görmek yaşamını her zaman keyifli ve eğlenceli hale getirmeyi de bileceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın ve sel görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yangında ölmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına delalet eder.

Rüyada camide yangın görmek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada araba yangın görmek bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yangından bebek kurtarmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments