Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın yakmak

Rüyada yangın yakmak

Rüyada yangın yakmak daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, kimden akıl soracağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yangın yakmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak ilerlemelisiniz.

Rüyada yangın yakmak iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada evinde yangın çıktığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada evde çıkan yangını söndürmek malının üstüne mal ekleyeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada yangın duymak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, uykusuz geceler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada elektrik yangını görmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangını üfleyerek söndürmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına işaret eder.

Rüyada yangına gitmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kişinin başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ateş yada yangın görmek elinin de bollaşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments