Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın duymak

Rüyada yangın duymak

Rüyada yangın duymak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, esenliğe kavuşacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret eder.

Rüyada yangın duymak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzü veya imajınızı yenilemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yangın sesi duymak dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın alarmı duymak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangın haberi duymak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına alamet eder.

Rüyada yangın duymak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada yangından kaçmak daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarla yangını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada işyerinde yangın çıktığını görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evinin yangın görmek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments