Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın deprem görmek

Rüyada yangın deprem görmek

Rüyada yangın deprem görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, ulvi kimse haline geleceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, karanlık kişilerle muhatap olacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, daha isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın deprem gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Rüyada deprem ve yangın görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangın deprem görmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yangın ve deprem görmek geçim derdine düşmeyeceğine, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kor yangın görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada camide yangın görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Rüyada yangın çıkardığını görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada ateş yada yangın görmek neredeyse mahkemelik olunacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıhhat kazanacağına alamet eder.

Rüyada ateş veya yangın görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, moralinin yükseleceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments