Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yangın çıkardığını görmek

Rüyada yangın çıkardığını görmek

Rüyada yangın çıkardığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, çektiği zorlukların biteceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına işarettir.

Rüyada yangın çıkardığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, düzenlemeler veya kişiler sizi kısıtlıyor olabilir ya da kısıtlayabilir.

Rüyada yangın çıkardığını görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, maddi anlamda zorluk çekmeyeceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada yangın çıkartmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, dişe diş savaşacağına inanılır.

Rüyada yangın söndüğünü görmek çok rahat bir döneme gireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada suyla yangın söndürmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada okulda yangın görmek maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, rahat bir döneme gireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada yangın cıkmak sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, hasret içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangını engellemek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sokakta yangın görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments