Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan yer görmek

Rüyada yanan yer görmek

Rüyada yanan yer görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanan yer gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada bir yeri yanarken görmek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanan yeri söndürmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada yanan yer görmek onlarla birlikte hareket edeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, saygınlığının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan bir yer görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan bir yeri söndürmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, zorlukların bir anda biteceğine, o işten ekmek yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan kayık görmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada yanan iskelet görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanan sobaya su dökmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments