Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan kayık görmek

Rüyada yanan kayık görmek

Rüyada yanan kayık görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, sabrını zorlayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulur.

Rüyada yanan kayık gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızın veya sevgi içerikli ilişkilerinizin beslenmesi gerekiyor.

Rüyada yanan kayık görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada deniz kayık görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehirde kayığa binmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suda kayıkla gezmek hak yolundan ayrılacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada kayıkta balık tutmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mavi kayık görmek iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, insanların saygısının kazanılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulur.

Rüyada denizde kayıkla gezmek geri planda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada küçük kayık görmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments